Benkeplater og kitchen board

Laminat og heltre

En fornyelse av kjøkkenet behøver ikke være kostbart eller veldig arbeidskrevende. Med en ny benkeplate får du et lettstelt og varig resultat uten å sprenge budsjettet eller bruke all fritid på oppussing.

I tillegg til å tilby et bredt utvalg av benkeplater i laminat og heltre kan vi også levere skreddersøm/tilpasning av benk på bestilling, ferdig og klar for montering. Vi kan også levere våre løsninger innen skreddersøm med underlimte vasker i flere varianter på våre laminat benkeplater. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål rundt dette. Laminat benkeplate kan vi levere i bredde 610, 635, 665 og 1205 mm.

Kitchen Board

Med Fibo Kitchen Board passer perfekt mellom kjøkkenbenken og overskapene. Kitchen Board er en sikker og slitesterk løsning som monteres raskt og enkelt. Panelene er lettstelte og vedlikeholdsfrie paneler og tåler vann. Fibo Kitchen Board er et norsk kvalitetsprodukt du kan få i et stort utvalg av dekorer.

Kitchen Board kan monteres direkte på stenderverk eller på eksisterende kjøkkenvegg. Les vår enkle monteringsanvisning og få en sikker og flott vegg du vil ha glede av i mange år fremover.

Kitchen Board leveres i pakker med 2 paneler. Hvert panel måler 600 mm x 580 mm.