PROFORM NORGE

Kitchen & Living Group AS er leverandør for innredningsløsninger fra PROFORM i Norge.

PROFORM har jobbet hardt for å bli ledende innen produksjon og kvalitet i flere tiår. I løpet av denne perioden har PROFORM-merkevaren blitt et gjenkjennelig varemerke i Europa og utvider stadig utvalg av produkter og tjenester for å imøtekomme markedets behov.

I Norge leveres det hovedsakelig til komplette kjøkken og kjøkkenfornyelse via PROFORM merkevaren. I løpet av årene har vi levert kjøkkenfornyelse via våre kanaler og forhandlere fra Kristiandsand i sør til Alta i nord. Vi er stolte av at produktutvikling ledsages av kontinuerlig oppdatert markedsføringsmateriell, teknisk dokumentasjon samt en innovativ kundeserviceplattform.

I dag inkluderer våre kunder ikke bare møbelprodusenter, møbelstudioer og montasjebedrifter. Takket være vår teknologiske ekspertise, omfattende kunnskap om materialer og våre tekniske evner, fortsetter vi å intensivere samarbeidet med designere og arkitekter, og deltar i store investeringsprosjekter.

Prøv vår konfigurator

[advanced_iframe use_shortcode_attributes_only=»true» src=»https://design.proform.eu» width=»100%» height=»900″ id=»advanced_iframe»]