Hopp til innholdet

ALVIC AKRYL

Alvic produkter er høykvalitets akrylpaneler og dører med moderne design og overflater for kjøkken- og bad- og kontor. Alvic akryl har mer enn 100 forskjellige design- og finishalternativer, fra høyglanslakkerte overflater med en speilblank glans til fløyelsmyke, supermatte stiler til naturlig utseende og rik tekstur.

Det er mer enn banebrytende design som gjør Alvic til valget for moderne kjøkken, bad og kommersielle rom. Våre teknologier kombinerer design med holdbarhet. Alvic-overflater opprettholder sine rike farger og vakre finish med motstand mot falming, riper, flekker og slitasje. Vi tilpasser dører og paneler til kundenes mål og behov.

Det er mer enn banebrytende design som gjør Alvic til valget for moderne kjøkken, bad og kommersielle rom. Våre teknologier kombinerer design med holdbarhet. Alvic-overflater opprettholder sine rike farger og vakre finish med motstand mot falming, riper, flekker og slitasje. Vi tilpasser dører og paneler til kundenes mål og behov. Vårt utvalg av fronter kombinerer den høye kvaliteten på overflatene med et bredt spekter av design og finish. Oppdag våre forskjellige modeller med integrerte håndtak og med klassiske eller skyvehåndtak.

ALVIC LEVERES I 6 KATEGORIER
  • ALVIC LUXE
  • ALVIC LUXE PLUS
  • ALVIC ZENIT
  • ALVIC ZENIT PLUS
  • ALVIC ZENIT METAL PLUS
  • ALVIC SYNCRON

LUXE-overflaten har en høyglans finish, med speileffekt og høy motstand. Den er sammensatt av en kvalitets MDF-base, hvorpå det dekorative papiret impregnert med harpiks og tilsetningsstoffer er presset. Den unike harpiks- og tilsetningsformelen, utviklet av ALVIC, gir den beste finishen. Til slutt påføres frontflaten et lag med lakk med UV-behandling, som gir produktene hardhet og overflatekvalitet.

Utviklingen av materialer i Alvic sine laboratorium har resultert i ZÉNIT-serien, en Supermatt-lakkert overflate med en myk fløyelstekstur som tilfører eleganse og mykhet til ethvert rom. Den er sammensatt av en kvalitets MDF-base, hvorpå det dekorative papiret impregnert med harpiks og tilsetningsstoffer er presset. Den unike harpiks- og tilsetningsformelen, utviklet av ALVIC, gir den beste finishen. Til slutt påføres et lag med UV-behandlet lakk på frontflaten, som gir høy motstand og fysisk-mekaniske egenskaper som gjør den til en unik overflate.
ZÉNIT tilbyr en Supermatt, fløyelsfinish som også er anti-fingeravtrykk. I tillegg er den svært motstandsdyktig mot riper og slitasje.

SYNCRON overflaten er sammensatt av et attraktivt utvalg av design som tilbyr rom med stor naturlighet og et høyt dekorativt nivå. Den er utviklet på en partikkelbase, hvorpå det dekorative papiret som er impregnert med harpiks og tilsetningsstoffer presses. Den unike harpiks- og tilsetningsformelen, utviklet av ALVIC, gjør det mulig å oppnå svært realistiske relieffinisher og større detaljdybde. Ved hjelp av toppmoderne teknologi skapes en svært realistisk overflate som gjenskaper tre, tekstiler, stein og andre materialer.