Hopp til innholdet

OM OSS

Kitchen & Living Group AS tilbyr smarte løsninger rettet mot kjøkken, bad, garderober og kommersielle rom. Vi er forhandler av innredningsløsninger med egne merkenavn mot både B2C og B2B markedet hvor fleksibilitet og skreddersydde løsninger er viktig.

Kitchen & Living Group AS er grossist i Norge for Proform, samt forhandler av flere innredningsprodusenter i Europa. Med fokus på fleksibilitet og kvalitet får vi stadig større nettverk i Norge.

Vår historie

Kitchen & Living Group AS ble grunnlagt 2018 med fokus på kjøkkenfornyelser i bedriftsmarkedet. Året etter ble kjokkenfronter.no oppretter for å tilby nye kjøkkenfronter til utgåtte modeller fra IKEA, Norema og COOP.

Fleksible løsninger og fokus på miljø er vårt hovedfokus. Våre kundegrupper er i dag snekkerverksteder, utleiere, saneringsselskaper og kjøkkenleverandører. Vår teknologi og materialkunnskap, kombinert med praktisk kompetanse gjør at vi jobber stadig tettere med designere og arkitekter i ulike prosjekter.

Miljøutfordringene

I tråd med sirkulær økonomi og bevaring av ressurser skal materialer og innredning som er i bygget fra før, i størst mulig grad gjenbrukes. Våre løsninger lar våre kunder sikre disse kravene til rimeligere priser, og vesentlig lavere avfall enn ved oppsett av nytt kjøkken.

KOMPETANSE

Våre ansatte har høy kompetanse innen faget for å gi våre kunder de gode løsningene.

KVALITET

Våre produkter er av høy kvalitet og skal kunne brukes i mange år fremover. Produktet tilpasses etter kundens ønsker og mål.

MILJØ

Med fokus på miljøbesparing i byggebransjen er våre fleksible løsninger høyst aktuelle.

DIN KJØKKENFORNYER

DIN Kjøkkenfornyer består av flere selskaper som hver for seg er forhandler kjøkkenfornyelse i sitt distrikt. Våre kjøkkenfornyere sørger for at ditt kjøkken blir som avtalt, fra salg til ferdig montert.

KJOKKENFRONTER.NO

Kjokkenfronter.no tilbyr dører, skuffefronter til kjøkken bad og garderober. Nettbutikken er hovedsakelig rettet mot selvmontasje. 

KLG SYSTEMS

Leverandør rettet mot bedriftsmarkedet.